Aperitiefhapjes, Feestelijk koken, Het menu, Hippe recepten, Kerst 2016, Soep, Vis, Vlees, voorgerechten
Geef een reactie

Cuberdon & Macarons feestselectie

Meloensoepje met cava

Gegratineerde oesters ‘fine champagne’

Macaron de Paris-burger

Bordje van ganzenleverterrine met chutney en pastinaakchips.

 

Creme van butternutpompoen

Cappuccino van grijze garnaal en grondwitloof

Voorgerechten om mee uit te pakken :

Ravioli van Mechelse koekoek met een infusie van tomaat

Kabeljauw in een spekjasje met erwtencreme

Frivool trio van tonijn

Artisanale garnaalkroketten

Kalfszwererik met een lasagne van tomaat en pesto

Elegant duo van grijze garnaal

Hemels heerlijke kalfsblanquette

Lamsnavarin

Geflambeerde parelhoen met een pittige mosterdsaus

Zachtgegaarde rosbief met rode wijn-reductie

Geglaceerd varkensgebraad

Topdesserts in een feestelijk jasje :

Panna cotta met krieken op jenever

Petit-beurre taart met mascarpone en karamelsaus

Roomdessertje met framboos en fijne boterwafeltjes

Soepje van witte chocolade

Tiramisu ‘pretty in pink’

Parfait van cuberdons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s